top of page

Vancouver Group

Public·19 members

Радите, які футболки краще вибрати на весну, щоб було стильно і комфортно?

Дівчата, потрібна ваша порада! Весна вже майже тут, і я починаю перебирати свій гардероб. Зрозуміла, що мені терміново потрібні нові футболки. Але які зараз у моді? Щоб було і стильно, і комфортно, бо не хочеться купувати те, що буде просто лежати в шафі. Люблю, щоб речі були універсальними, щоб можна було носити і на кожен день, і на якісь більш особливі випадки. Можливо, ви вже придивились собі щось цікаве або бачили якісь трендові варіанти? Що зараз в тренді - вільний крій, яскраві кольори чи мінімалізм? Поділіться своїми думками!

2 Views

Привіт! Ой, з вибором футболок на весну – це завжди актуальне питання. Мені здається, що зараз головне – це натуральні тканини і зручний крій. Щоб тілу було комфортно і щоб футболка не сковувала рухи. Я нещодавно бачила багато класних варіантів з льону і бавовни. Також, мені здається, зараз знову повертаються короткі топи, але це, звичайно, на любителя. З кольорів я б радила звернути увагу на пастельні відтінки, вони завжди виглядають ніжно і стильно. Якщо шукаєш саме весняні футболки , то зверни увагу на білі, кремові та інші пастельні.

Contact Us

Vancouver Latin Club

Address: 927 Granville St, Vancouver

Phone:     (778) 512-9890

Email:       vancouverlatinclub@gmail.com

Social media:

• Instagram
  • Facebook

Subscribe to Our Newsletter

Thanks for submitting!

© 2024 Vancouver Latin Club. All Rights Reserved.

bottom of page